38% dintre vizitatorii site-ului se intorc

Statistica vizitatori nisipurile de aur

In urma cu cateva zile am lansat site-ul nisipuriledeaur.com . Este interesant ce spun vizitatorii la 3 zile de la lansarea noului site  binenteles,  intr-un design absolut nou.

In primul rand, oamenii au inceput sa faca rezervari in noul sistem si au aparut si primele confirmari hoteliere.

Din statistica reiese faptul ca 38,2% din vizitatorii care intra pe site se reintorc. Tinand cont ca noua fata a siteului este de putin  timp, asta inseamna ca in perioada urmatoare ne asteptam ca tot mai multi oameni sa se reintoarca pe site pentru a-si rezerva o vacanta.  Procentul acesta confirma faptul ca vizitatorii au incredere in noi, bau retinut site-ul si incep sa-l studieze cu mai multa atentie. In aceasta perioada incercam sa aducem imbunatatiri majore siteului.  Lucram la timpul de incarcare al siteului, la optimizarea  imaginilor,  plus multe alte lucruri.

Concluzia este : vizitatorii se intorc pe site-ul nostru pentru ca oferim informatie de calitate si tarife excelente de cazare in statiunea Nisipurile de Aur.

Puteti de asemenea sa vedeti un test pe site-ul de specialitate gtmetrix.com , din care rezulta ca suntem foarte aproape de perfectiune .  Site-ul nisipuriledeaur.com este optimizat peste 90%.  Procentul de optimizare la acest nivel este sub 0,1% din siteuri.  De aceea ne laudam ca incercam sa oferim vizitatorilor nostri o experienta cu adevarat unica.

Procentul de 38,2% este foarte bun pentru ca in raport cu aceiasi perioada de anul trecut procentul era de doar 7,5%.

gtmetrix vacanta litoral bulgaria

GTmetrix vacanta litoral bulgaria

statistica vizitatorii se intorc

statistica vizitatorii se intorc

 

 

Structured Data, Review
Title: 38% dintre vizitatorii site-ului se intorc
Reviewed by Florin on Feb 7
Rating: 5.0
Summary: 38% din vizitatorii site-ului se intorc
Description: Suntem incantati de procentul mare de vizitatori care se intorc pe site-ul nostru pentru a-si rezerva o vacanta.

Leave a Reply