Conditii generale

Conditii generale de rezervare

Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului http://nisipuriledeaur.com

Linie nisipurile de Aur

Aceasta pagina se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul nisipuriledeaur.com

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a vedea pagina de internet www.nisipuriledeaur.com

Utilizand acest site inseamna ca acceptati automat fara nici o restrictie termenii si conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise nu puteti utiliza acest site.

Site-ul va este prezentat de SC ART PRINT SRL, Agentia de Turism Tomis Travel cu sediul in Localitatea Constanta cu Punct de lucru pe Str. Tulcei, nr. 2, Bl. 2B, Parter, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J13/1332/2007 , cu Certificat de inmatriculare 21608702, detinatoarea licentei de turism nr  A4797/27.10.2011  din . Toata corespondenta cu clientii se va purta pe adresa de mai sus .

Drepturile utilizatorului

Linie nisipurile de Aur

Utilizatorul nisipuriledeaur.com are dreptul sa vada site-ul, sa-l utilizeze, sa tipareasca oferte de pe site doar in scopuri personale (de vacanta) nu comerciale.

Obligatiile utilizatorului

Linie nisipurile de Aur

Sunteti de acord sa respectati obligatiile de mai jos:

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .

- sa aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- nefolosirea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

- obligatia de a nu altera, copia, vinde, transmite, distribui, licentia, afisa sau reproduce continutul acestui site cu exceptia utilizarii in scop personal.

Utilizatorul nisipuriledeaur.com nu are dreptul de a crea baze de date prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind folosirea continutului site-ului vor fi adresate catre Tomis Travel  la adresa office@tomistravel.ro

Conditiile generale de rezervare si achizitonare de servicii pe nisipuriledeaur.com

Linie nisipurile de Aur

Orice rezervare efectuata pe acest site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Agentia de turism Tomis Travel . Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la furnizor si va intra in vigoare Contractul cu Turistul.

Orice actiune (rezervari hoteliere, emitere vouchere de calatorie) ce necesita interventie umana se va face doar in intervalul 9-18, de Luni pana Vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Toate serviciile turistice publicate pe acest site sunt in functie de disponibilitatea partenerilor.

Termenii partenerilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs. pe acest site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Agentia de turism Tomis Travel  pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

Linie nisipurile de Aur

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris sau telefonic Agentia de turism Tomis Travel despre intentiile dvs.

Agentia de turism Tomis Travel in anumite cazuri este posibil sa nu poata anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Agentia de turism Tomis Travel  sau Partenerul  accepta toate formele de cereri scrise. Agentia de turism Tomis Travel  sau Partenerul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Partenerului.

In situatia modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Agentia de turism Tomis Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Partener.

Plata

Linie nisipurile de Aur

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe acest site.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Agentiei de turism Tomis Travel.Nu vom emite nici un document de calatorie in cazul in care serviciile nu au fost achitate integral.

In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Agentia de turism Tomis Travel  sau Partenerul  isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe sau comisioane care pot sa apara la momentul rezervarilor sau intre momentul rezervarii si momentul emiterii documentelor de calatorie, in acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

Confidentialitatea datelor

Linie nisipurile de Aur

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea nisipuriledeaur.com datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra  pot fi prelucrate si utilizate de SC ART PRINT S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Drepturi de proprietate intelectuala

Linie nisipurile de Aur

Materialele prezentate in cadrul site-ului http://nisipuriledeaur.com   si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea SC ART PRINT SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Clauze de neraspundere

Linie nisipurile de Aur

Site-ul nisipuriledeaur.com  este un site cu continut informativ. Agentia de turism Tomis Travel nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Agentia de turism Tomis Travel nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Agentia de turism Tomis Travel.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Agentia de turism Tomis Travel.

Agentia de turism Tomis Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului nisipuriledeaur.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Agentia de turism Tomis Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, companii de inchiriat masini.

Agentia de turism Tomis Travel  nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Parteneri si hoteluri si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Linie nisipurile de Aur

Agentia de turism Tomis Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Agentiei de turism Tomis Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.