Despre noi

In anul 2007 a luat fiinta Agentia de turism Tomis Travel. Suntem o echipa de oameni inimosi ce ne dorim mereu sa oferim cele mai bune informatii despre hoteluri si tarife de pe piata .

In peste 7 ani de activitate am desfasurat o activitate corecta , profesionista de care suntem mandri.
Suntem dedicatii muncii de agent de turism 100% din timpul nostru. In site-ul http://nisipuriledeaur.com am pus toata priceperea, indemanarea si experienta noastra pentru a realiza un proiect viabil, serios, performant si un design revolutionar.

Pentru ca stim foarte bine destinatiile bulgaresti puteti sa ne cereti sfatul in rezervarea unui hotel sau altul, puteti sa aveti incredere in recomandarile noastre.

Punem multa pasiune si dragoste in munca ce o desfasuram zi de zi in birourile agentiei. De multe ori munca nu este numai in agentie. Mergem si vedem hotelurile din statiunile bulgaresti, discutam cu managerii de hotel, personalul hotelier pentru a intelege filozofia fiecarui hotel in parte. Stam de vorba cu turistii cazati pentru a afla parerile si recomandarile lor.

In peste 7 ani de activitate am reusit sa gasim in Bulgaria parteneri seriosi, profesionisti si prompti la cererile noastre. Zilnic primim informarii, oferte speciale si disponibilitatile hotelurilor din partea lor, suntem intr-o legatura permanenta pentru a oferi cele mai bune servicii de cazare si pachete turistice. Urmarim cu atentie ceea ce se intampla cu turistii nostri in perioada vacantei. De aceea avem asistenta turistica in limba romana oferita de partenerii nostri bulgari in fiecare statiune. Pe fiecare voucher emis gasiti numele si numarul  de telefon al persoanei de contact din statiune. Puteti apela cu incredere la asistenta noastra turistica de la destinatie.

Credem si suntem convinsi ca stapanim foarte bine destinatia Nisipurile de Aur cat si celelalte destinatii turistice din Bulgaria. Aveti incredere in pregatirea si experienta noastra si cu siguranta veti avea o vacanta reusita.

Prin site-ul http://nisipuriledeaur.com dorim sa deschidem un nou trend in turismul romanesc. Veti vedea ca se poate face turism cu preturi corecte, fara taxe ascunse, fara asterixuri in josul paginii.  Acest site este corect si dorim sa venim in sprijinul turistilor in alegerea vacantei ce li se potriveste.

Pentru informatii cum poti lua legatura cu noi :  Contact Nisipurile de Aur