Early Booking 28 februarie 2014

Early Booking Nisipurile de Aur

Aceasta perioada in turism este cunoscuta ca perioada reducerilor. La inceputul anului sunt ofertele cu early booking.

Urmatorul interval de early booking (reduceri timpurii) este 28 februarie 2014 .

Ce inseamna Early Booking ?

Early booking este cunoscuta ca perioada cand poti cumpara cu un pret mai mic decat tariful general, insa in anumite conditii.

Regula la early booking este – rezervi acum , platesti acum si mergi in vacanta . Pentru faptul ca platesti din timp vacanta dorita,  primesti un discount in procente : 10, 15, 20, 25 , 30, 40% . Acest discount pleaca de la 30-40% pana la 10%, depinde de fiecare hotel in parte.

Avantajele la alegerea unui pachet cu early booking sunt majore. In primul rand, la inceputul anului toate hotelurile sunt disponibile, asta inseamna ca poti alege orice varianta de cazare, poti alege sa mergi in vacanta acolo unde iti doresti cu adevarat.

Al doilea motiv : confirmarea rezervarii vine foarte repede pentru ca sunt camere disponibile .

Al treilea motiv :  cumperi vacanta dorita la un pret redus .

Daca faci un calcul  financiar si  faci o rezervare la un hotel in aceasta perioada cu o reducere de 20 % si vacanta incepe in luna iunie, iar pretul vacantei este de 1000 euro, ai o reducere de 200 de euro . Pentru a primi aceasta reducere de 20% daca ai tine banii la banca in euro, ar trebui sa primesti o dobanda de 80% pe an .

Early booking inseamna vacanta pentru oamenii inteligenti. Decat sa pastrezi banii la tine,  iar in luna mai sau iunie sa cumperi o vacanta in valoare de 1000 euro, mai bine alegi de acum vacanta si ai o reducere de 20%, ceea ce inseamna la un an de zile discount de 80%.

Te asteptam pe site-ul nostru pentru a descoperi ofertele cu early booking. Pe site gasesti tarifele calculate cu Early Booking Bulgaria, cat si tarifele fara Early Booking Discount astfel incat sa poti face comparatie ce varianta de tarif  iti doresti.

Hoteluri cu Early Booking 20%

Hotel Preslav, Hotel Holiday Park, Hotel Tynyiava Park, Hotel Central, Hotel Havana Casino, Hotel Paradise Green Park, Hotel ExcelsiorPark Hotel Golden Beach, Hotel KristalHotel Edelweiss,  

Early Booking Nisipurile de Aur

Early Booking Nisipurile de Aur

 

 

Structured Data, Review
Title: Early Booking 28 februarie 2014
Reviewed by Tomis Travel on Feb 10
Rating: 5.0
Summary: Early Booking Bulgaria
Description: Early booking vezi care sunt reducerile si conditiile pentru reducerile early booking Bulgaria

Primul comentariu

Leave a Reply