Sistem nou de rezervari pentru statiunea Nisipurile de Aur

sistem rezervari nisipurile de aur

Statiunea Nisipurile de Aur

In perioada sezonului de vara una din marile probleme ale agentului de turism este calculul tarifelor corect si aplicarea tuturor reducerilor.  In momentul in care trebuie sa dai tarife pentru 4-5 hoteluri care au tipuri de mese diferite, apoi au si 1-2 reduceri, iar calculul trebuie facut pentru 1-2 tipuri de camere,  asta inseamna cel putin 30-35 de tarife oferite potentialului client .

De aceea pentru a ne ajuta atat pe noi in gestionarea preturilor cat si pentru a oferi clientilor nostri transparenta,  am lansat un nou site de rezervari pentru destinatia Bulgaria,  statiunea  Nisipurile de Aur.

Lansare sistem rezervari pentru litoralul bulgaresc Nisipurile de Aur.

Incepand cu 03 februarie am lansat o noua imagine a site-ului www.nisipuriledeaur.com. Tinand cont de trendul la nivel mondial asupra optimizarii site-urile web, am adus in cadrul acestui site cele mai noi cerinte si optiuni de design. Unul dintre cele mai importante aspecte ale site-ului este sistemul de rezervari online . In momentul de fata din doar 3 clickuri ai acces la tarife, conditii de rezervare, discounturi, disponibilitate si multe alte informatii. Site-ul isi doreste sa ofere celor ce doresc sa mearga in statiunea Nisipurile de Aur un sistem usor si prietenos de alegere a hotelului dorit.

Site-ul www.nisipuriledeaur.com in prima parte pune la dispozitie un sistem de cautare extrem de usor de folosit si prietenos, unde iti poti alege perioada de vacanta,  numarul de persoane care vor sta in camera ( adulti si copii)  si tipul de masa . Rezultatele care vor apare in urma acestei cautari poate fi filtrate cu ajutorul numeroaselor filtre : pozitia hotelurilor fata de plaja , gratuitatea copiilor in functie de varsta,  facilitatile hotelurilor, tarif pe noapte, numar de stele si tipul de masa dorit.

Puteti modifica in cadrul filtrului numarul de persoane si perioada de vacanta. Rezultatele oferite prezinta cele mai bune variante de cazare, scutindu-va de timpul pierdut pentru a studia hotel cu hotel. Aceste filtre va prezinta doar hotelurile ce au fost rezultate in urma cautarii dumneavoastra. Reusim cu ajutorul acestor filtre sa micsoram timpul de cautare pentru alegerea unei vacante reusite.

Preturile gasite in site sunt totale avand toate taxele incluse si cuprind intreaga perioada de cazare pe camera. Aceste preturi sunt calculate automat cu reduceri de genul : early booking, platesti 6 si stai 7 nopti , iar hotelurile care permit sa se combine cele 2 reduceri de early booking cu platesti 6 si stai 7 nopti sunt vizibile pe site-ul nostru, indentificandu-se foarte usor .

In tarifele noastre nu exista taxe ascunse . Tarifele gasite pe site includ : taxa de statiune pentru intreaga familie, taxa de reprezentant local . Noi va oferim in statiunea Nisipurile de Aur asistenta turistica in limba romana.

Nisipurile de Aur 2014

Sistemul de rezervare a unei camere este usor, avem nevoie de cateva date : nume complet, adresa de email, domiciliu si un numar de telefon, pentru a va putea intocmi factura proforma ce va vine automat pe email in momentul rezervarii .

Pentru a putea trimite rezervarea mai departe catre hotel,  avem nevoie de numele complet al tuturor turistilor care se cazeaza si de datele de nastere ale copiilor. In functie de tariful ales puteti sa faceti rezervare acum si sa platiti mai tarziu sau puteti sa faceti rezervare acum si sa platiti acum, aceasta situatie apare in cazul ofertelor cu early booking.

Sistemul nostru de call center va poate oferii informatii suplimentare in cazul in care aveti anumite nelamuriri. Tarifele pentru sezonul de vara 2014 in statiunea Nisipurile de Aur incep cu 1 mai 2014 .

Sistem de rezervari Nisipurile de Aur

Sistem de rezervari Nisipurile de Aur

Structured Data, Review
Title: Sistem nou de rezervari pentru statiunea Nisipurile de Aur
Reviewed by Florin on Feb 4
Rating: 5.0
Summary: Excelent sistem de rezervari
Description: Un sistem excelent de rezervari pentru destinatia Nisipurile de Aur de pe litoralul bulgaresc.

Leave a Reply